Αγαπητά μέλη του Π.Ο.Φ.Α.

Σας καλούμε την Πέμπτη 26 Μαΐου 2022 και ώρα 17:30 στην προβλεπόμενη από το καταστατικό Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση των μελών του Ομίλου μας. Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στον 3ο όροφο του νέου κτηρίου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο γραφείο 17 (Τ. Τσιλιμένη) στο Βόλο.

Θέματα της Γ. Συνέλευσης:

1. Απολογισμός διετούς δραστηριότητας του Δ. Σ.

2. Ταμειακός απολογισμός.

3. Έγκριση των πεπραγμένων του Δ. Σ.

4. Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Ομίλου.

Στην περίπτωση που δεν θα επιτευχθεί απαρτία η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022 στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα.

Σύμφωνα με τα άρθρα 12 και 15 του καταστατικού του Ομίλου τα μέλη τα οποία βρίσκονται εκτός έδρας δύνανται να ψηφίσουν μέσω συστημένης επιστολής προς τον αντιπρόεδρο του Π.Ο.Φ.Α. κ. Κώστα Μάγο (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας / Π.Τ.Π.Ε., Αργοναυτών και Φιλελλήνων 38221 Βόλος, υπόψη κ. Κ. Μάγου), στην οποία θα εσωκλείσουν την κατωτέρω εξουσιοδότηση προς οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ. επιθυμούν.   

Διευκρινίζεται ότι στη Γενική Συνέλευση δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη του Συλλόγου, που έχουν τακτοποιήσει τις προς τον Σύλλογο οικονομικές τους υποχρεώσεις (ετήσια συνδρομή 10 ευρώ). Τα μέλη μπορούν να τακτοποιήσουν την ετήσια συνδρομή τους τους στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, Αρ. Λογ.: 6576-132141-071 EUR, IBAN: GR12 0171 5760 0065 7613 2141 071  (δικαιούχος ΠΟΦΑ). Στη συνέχεια θα πρέπει να αποστείλουν την απόδειξη πληρωμής στο e-mailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Βόλος, 18 Μαΐου 2022

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

_____________________________________________________________________

 

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ

 

Ο/Η κάτωθι υπογράφων/ουσα …………………………………………………… ………………………

με αρ. δελτίου ταυτότητας …………………………………………………………………………………..

Εξουσιοδοτώ τον/την …………………………………………………………………………………………..

μέλος του Δ.Σ. του Π.Ο.Φ.Α. να ψηφίσει αντ΄ εμού στις εκλογές ανάδειξης νέου Δ.Σ. του Πανελληνίου Ομίλου Φίλων Αφήγησης στις 26/5/2022 (στην περίπτωση μη απαρτίας στις 2/6/2022) .

 

…………………………………………….. (τόπος/ημερομηνία)

Ο/Η Υπογράφων/φουσα